Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشریه گاردین در گزارشی رفتار خشونت آمیز و نژادپرستانه پلیس آمریکا در برخورد با مظنونان رنگین پوست و سیاه پوستان را بررسی کرده است. تاریخ انتشار: 12:41 - 10 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۶۱۶۷ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ رفتار خشونت آمیز و نژادپرستانه افسران پلیس آمریکا در برخورد با مظنونان امری نهادینه در جامعه این کشور به شمار می‌آید و شهر لس آنجلس در این موضوع رکورددار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش گاردین، رایان تویمن یکی دیگر از جوانان سیاه پوستی است که در آمریکا قربانی خشونت پلیس این کشور شد. رایان در حالی که در پارکینگ خودرو بود و هیچ سلاحی با خود به همراه نداشت از سوی پلیس لس آنجلس مورد حمله قرار گرفت؛ ۳۴ گلوله به سمت او شلیک شد و به قتل رسید.
رفتار خشونت آمیز و نژادپرستانه افسران لس آنجلس با یک جوان ۲۴ ساله سیاه پوست که پدر ۳ فرزند نیز بود تنها در کمتر از ۵۰ ثانیه رخ داد. این فیلم به سرعت در شبکه‌های اجتماعی پخش شد که یکی از وحشیانه‌ترین رفتار‌های پلیس آمریکا با سیاهان به شمار می‌آید.         مرگ این جوان سیاه پوست در حالی رقم خورد که افسران شهر لس آنجلس در کمتر از ۲۴ ساعت در ۵ حادثه جداگانه به سمت مظنونان شلیک کرده بودند؛ تنها یک نفر از آن‌ها جان سالم به در برد.
شمار کشته شدگان به دست افسران پلیس

نتایج یک تحلیل نشان می‌دهد که شهر لس آنجلس به عنوان یکی از مرگبار‌ترین مناطق آمریکا در زمینه خشونت پلیس رتبه‎بندی شده است. بر اساس این تحلیل به طور متوسط پلیس هر ۵ روز به سمت یک نفر تیراندازی می‌کند.   بیشتر بخوانید: ارتباط خشونت پلیس آمریکا با مرگ و میر سیاه‎پوستان
اداره فرمانداری شهر لس آنجلس که باعث کشته شدن این جوان سیاه پوست و میلیون‌ها شهروند دیگر در خارج از محدوده حافظت شهر شده است، در رفتار وحشیانه پلیس با مظنونان رکورددار است. سال گذشته فرماندار لس آنجلس به جرم خشونت خانگی و همکاری با اداره گمرک و مهاجرت اخراج شد.         به گفته منتقدان در محله‌هایی که سیاهان و شهروندان رنگین پوست زندگی می‌کنند، فرهنگ خشونت آمیز پلیس به صورت آزار و اذیت، تشکیل پرونده نژادپرستانه و سوء استفاده در زمان گشت زنی خود را نمایان می‌کند.   تفکر جنگجویانه در میان مقامات آمریکایی
استاد دانشگاه کالج بروکلین در این خصوص می‌گوید، اداره فرمانداری شهر لس آنجلس به داشتن "تفکری جنگجویانه و خشونت آمیز " شهرت دارد تا اینکه تفکری در حفظ جان شهروندان خود داشته باشد. به گفته خانواده رایان جوان ۲۴ ساله سیاه پوست او همانند بسیاری از جوانان سیاه پوست دیگر قربانی همین تفکر شد.
رفتار خشونت آمیز پلیس آمریکا با مظنونان همچنان معضلی جدی در نقاط مختلف این کشور به شمار می‌آید که بیشتر قربانیان این نوع از خشونت‌ها جامعه سیاهان و رنگین پوستان هستند. فعالان حقوق بشر امیدوارند به راه افتادن جنبش‌های حمایتی بتواند گام مثبتی برای کاهش خشونت پلیس آمریکا به شمار بیاید.



انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس قتل آمریکا سیاهان نژادپرستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۸۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، آسوشیتدپرس نوشت: اعتراضات و بازداشت‌ها تقریبا در تمام بخش‌های آمریکا رخ داده است. اما اعتراضات ۲۴ ساعت گذشته در دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس بیش از همه توجهات را جلب کرده است زیرا که اوایل روز پنجشنبه به وقت محلی با حمله پلیس ضدشورش به معترضان صحنه‌های پرآشوبی در آنجا ثبت شد.

صدها نفر از معترضان در دانشگاه کالیفرنیا از دستور پلیس برای ترک محل اعتراضات خودداری کرده و زنجیره انسانی تشکیل دادند. پلیس نیز برای سرکوب آنها از بمب‌های صوتی استفاده کرد.

مقام‌های پلیس کالیفرنیا اعلام کردند که در سرکوب این اعتراضات دستکم ۲۰۰ تن بازداشت شدند.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به خیزش دانشجویان در سراسر دانشگاه‌های این کشور و بدون اشاره به اینکه این دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه معترض هستند، مدعی شد: هرچند در آمریکا حق بیان اعتراض وجود دارد اما جایی برای نفرت‌پراکنی یا خشونت نیست.

وی افزود: من درک می کنم که مردم (آمریکا) احساسات قوی و اعتقادات عمیقی دارند و در آمریکا به حق بیان آنان احترام می گذاریم و از این حقوق محافظت می کنیم، اما این (مساله) باید بدون خشونت، بدون تخریب، بدون نفرت و در چارچوب قانون انجام شود.

بایدن معترضان (هواداران ملت فلسطین در برابر جنگ غزه) را متهم کرد که موجب ترس و ارعاب دیگران شده و گفت که آمریکا کشور بی قانونی نیست.

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۲۰۰ معترض در مقابل دانشگاه UCLA
  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا آماده سرکوب دانشجویان معترض شد
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا خود را برای سرکوب دانشجویان آماده کرد
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس نیویورک به دانشجویان حامی فلسطین در «کلمبیا»