Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- از زمان شدت یافتن اعتراضات علیه دولت محلی پورتوریکو، پلیس این منطقه که تحت اداره آمریکا است برخور‌های خشونت آمیزی همانند پرتاب گاز اشک آور، شلیک گلوله و ضرب و شتم معترضان از خود نشان داده است. تاریخ انتشار: 17:10 - 08 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۷۶۳۷ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، تنش‌ها علیه فرماندار پورتوریکو که با گروهی از همکارانش مشکلات این مجمع الجزایر را نادیده گرفته بودند و پیام‌های آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی لو رفته طی روزهای اخیر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله عوامل دامن زدن به این مشکلات جان دادن هزاران نفر در طوفان شدید ماریا در سال ۲۰۱۷ بود.   مجمع الجزایر پورتوریکو ۱۲۰۰ کیلومتر با خاک آمریکا فاصله دارد و در شمال شرقی دریای کارائیب و نزدیکی خلیج مکزیک واقع شده است. این کشور بخشی از خاک آمریکا نیست. دولت و نهادهای مستقل دارد اما تحت اداره نسبی دولت آمریکا به شمار می رود.    
پس از افشای پیام‌های جنجالی و دست به دست شدن آن‌ها در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی، مردم پورتوریکو به شدت خشمگین شده و خواستار کناره گیری ریکاردو روسیلو شدند.
تجمع معترضان از "سن خوان" آغاز شد و در مدت کوتاهی صد‌ها هزار نفر در اعتراضات ۲۴ جولای شرکت کرده و خواستار کناره گیری فرماندار شدند.
اما حوادثی که منجر به استعفای فرماندار "روسیلو" شد با اعتراضات مستمر و درگیری شدید با پلیس امنیتی و بسته شدن خیابان‌ها ادامه پیدا کرد.  
روزنامه نیویورک تایمز ده‎ها فیلم و عکس از متعرضان را مورد بررسی قرار داد. فیلم‌های منتشر شده به وضوح خشونت پلیس منطقه را در برابر معترضان به خوبی به تصویر می‌کشد.   نیرو‌های پلیس امنیتی در میان معترضانی که در خیابان‌های تنگ گرفتار شدند گاز اشک آور پرتاب می‌کردند. همچنین به منظور متفرق کردن مردم از گلوله‌ها لاستیکی در نزدیکی معترضان شلیک می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  
علاوه بر آن، افسران پلیس از باتوم برای ضرب و شتم معترضانی که هیچ تهدیدی برای پلیس نداشتند استفاده می‌کردند. در درگیری‌های تنش زا بین معترضان و نیرو‌های پلیس در حدود ۲۰ نفر زخمی شدند و ۱۷ نفر بازداشت شدند.
تنها برخورد خشونت آمیز معترضان پرتاب بطری، قوطی و مواد آتش زا به سمت نیرو‌های امنیتی بوده است. در یک مورد معترضان قصد روشن کردن و پرتاب کوکتل مولوتف داشتند که موفق نشدند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
پلیس پورتوریکو برای متفرق کردن جمعیت معترضان از گاز اشک آور و یا اسپری فلفل استفاده کرد. افسران پلیس در موارد متعددی دیده شدند معترضانی که هیچ گونه رفتار خشونت آمیزی از خود نشان می‌دادند را با ضربات متعدد باتوم مورد ضرب و شتم قرار دادند.
یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه کالیفرنیا مدعی شده، افسران پلیس از باتوم برای محافظت از خود و یا در مواردی که معترضی قصد آسیب رساندن به نیرو‌های پلیس داشته باشد مورد استفاده قرار می‌گیرد و یا زمانی که معترضان در برابر بازداشت شدن مقاومت می‌کنند. این در حالی است که هیچ کدام از این موارد در این فیلم‌ها نشان داده نشد.



انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خشونت آمیز پلیس اعتصاب پورتوریکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۸۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بازداشت بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ غزه در دانشگاه‌های آمریکا تائید شد.

در همین ارتباط نیز، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اعلام کرد طی دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ در غزه در جریان تظاهرات‌های دانشگاه‌های آمریکا بازداشت شدند.

اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا از دو هفته پیش در دانشگاه‌های مختلف برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه آغاز شده و علی‌رغم سرکوب شدید پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا این تظاهرات ادامه دارد و الهام‌بخش اعتراض‌های دانشجویی در دیگر کشورهای جهان بوده است.

ساعاتی پیش شبکه «سی‌ان‌ان» هم اعلام کرد که پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا به تجمع و تظاهرات دانشجویان تگزاس حمله و ۱۸ دانشجو را با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

با اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی از لس‌آنجلس تا نیویورک در حمایت از مردم فلسطین در غزه، موج ضدصهیونیستی نوپا چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند.

از سوی دیگر، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادرهایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیروهای امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعارهای حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعاها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیروهای امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده اما واشنگتن هرگز تأمین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

کد خبر 6095382

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • بازداشت ۲۱۰ نفر در اعتراضات «روز کارگر» در ترکیه
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • درگیری پلیس با معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس نیویورک به دانشجویان حامی فلسطین در «کلمبیا»