Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عدم تناسب در اقدامات خشونت‌ آمیز پلیس آمریکا در برخورد با سیاه‌پوستان و دیگر اقلیت‌های نژادی همواره یکی از موضوعات اصلی نقض حقوق بشر در این کشور بوده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ گزارشی از سوی دادستان کل ایالت «میزوری» آمریکا حاکی از آن است که احتمال توقیف راننده‌های سیاه‌پوست در این ایالت ۹۱ درصد بیشتر از راننده‌های سفید پوست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اسکات دکر»، دادستان ایالت میزوری می‌گوید که این بالاتررین میزان عدم تناسب در توقیف خودرو‌ها طی ۱۹ سال گذشته به شمار می‌رود.

آفریقایی_آمریکایی‌ها ۱۰.۹ درصد از جمعیت افراد در سن مجاز رانندگی در میزوری را تشکیل می‌دهند، اما بر اساس گزارشی که در ماه می‌ منتشر شده ۱۹.۲ درصد از تمامی خودرو‌های متوقف شده در این ایالت متعلق به این گروه اقلیتی است.

 

 

به گزارش شبکه خبری «سی‌ان‌ان»، موضوع عدم تناسب تنها به توقفیف خودرو در این ایالت محدود نبوده و دیگر بخش‎‎ها نیز از آن تأثیر پذیرفته‌اند.

گزارش دادستان کل ایالت میزوری اطلاعات جمع‌آوری شده درباره بازداشت‌ها و بازجویی‌ها در این ایالت را نیز مورد بررسی قرار داده است.

 

بیشتر بخوانید: برگ دیگری از تبعیض نژادی در آمریکا

 

بر اساس این گزارش ۶.۳۷ درصد از توقیف راننده‌های سیاه‌پوست و ۶.۲۶ درصد از توقیف راننده‌های «هیسپان» در ایالت میزوری منجر به بازداشت شده است و این در حالی است که آمار مربوزط به راننده‌های سفید پوست ۴.۲۵ درصد است.

یکی از فعالان حقوقی در گفت‏‎وگو با سی‌ان‌ان می‌گوید: متأسفانه اعداد و ارقام همواره و در طول سالیان به همین منوال اعلام و منتشر شده‌اند، دولت به اندازه کافی این موضوع را جدی نمی‌گیرد تا برای اصلاح آن تلاش کند.

 

 

یافته‌های گزارش دادستان کل ایالت میزوری با روندی که در سطح ملی آمریکا در جریان است کاملا مطابقت دارد و این موضوع تنها محدود به ایالت میزوری نیست.

دانشگاه «استنفورد» ماه مارس تحقیقی در این زمینه انجام داده و طی آن ۹۳ میلیون توقیف خودرو از سوی پلیس در سراسر آمریکا را مورد بررسی قرار داده است.

نتایج این تحقیقات نیز حاکی از آن است که راننده‌های سیاه‌پوست حدود ۲۰ درصد بیشتر از دیگر راننده‌ها از سوی پلیس آمریکا توقیف شده‌اند.

 

 

«اریک اسمیت»، دادستان کل در این باره می‌گوید: بطی سال‎های گذشته سازمان‌های اجرای قانون مدعی هستند که درباره آمار ارائه شده درباره توقیف راننده‌های رنگین پوست اغراق می‌شود گزارش‌ها حاکی از آن است که واقعیت در تضاد با این ادعا است و راننده‌های سیاه‌پوست به طور بی تناسبی در جوامع خود از سوی پلیس آمریکا توقیف می‌شوند.

 

بیشتر بخوانید: خشونت روز افزون پلیس آمریکا علیه سیاه‎پوستان

 

موضوع برخورد خشونت آمیز پلیس آمریکا تنها به توقیف خودرو محدود نمی‌شود بلکه عدم تناسب گسترده‌ای در بخش‌های مختلف عملکرد پلیس آمریکا مشاهده می‌شود و از جمله این موارد کشته شدن اقلیت‌های نژادی به دلیل تیراندازی پلیس است.

از ابتدای سال جاری بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی پایگاه اطلاعات «واشنگتن پست»، از ابتدای سال ۲۰۱۹ تاکنون ۳۹۰ نفر از سوی پلیس آمریکا کشته شده‌اند.

 

 

از زمان آغاز جمع‌آوری اطلاعات در این زمینه از سوی روزنامه «واشنگتن پست» در سال ۲۰۱۵ تاکنون ۱۰۰۰ نفر از سوی پلیس آمریکا کشته شده‌اند. نتایج تحقیقات انجام شده در این زمینه حاکی از آن است که افراد سیاه‌پوست به طور بی تناسبی از سوی پلیس کشته می‌شوند؛ و احتمال این که قربانیان غیر مسلح سیاه‌پوست باشند بسیار بالاتر است.

مطالعه انجام شده از سوی دانشگاه «هاوارد» در سال ۲۰۱۸ نشان داده که احتمال کشته شدن افراد سیاه پوست ۱۵ تا ۳۴ سال ۹ تا ۱۶ برابر بیشتر از دیگر افراد است.

موضوع تأسف برانگیزتر این است که هیچگونه پاسخگویی و مسئولیت پذیری در این زمینه از سوی پلی سآمریکا وجود ندارد. از سال ۲۰۰۵ تاکنون ۹۸ افسر پلیس بازداشت شده‌اند و تنها ۳۵ نفر از این افراد محکوم شده‌اند.

ماه ژانویه طوماری در اعتراض به این کشتار‌های بی تناسب از سوی پلیس آمریکا تنظیم شده که تنها در دومین هفته ۱۵۰ هزار نفر آن را امضا کرده‌اند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس آمریکا تبعیض نژاد سیاه پوستان در جامعه آمریکا جامعه آمریکا خشونت پلیس آمریکا اقلیت های نژادی در آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۰۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه در مواجهه با آزادی بیان

کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه خیزش دانشجویی آمریکا در حال شکستن و نابودی همه زیرساخت های فکری مادی و غیرتوحیدی غرب است، گفت: آمریکا دو سال پیش با همه توان رسانه ای و دیپلماتیک خود سعی در حمایت از آشوبگران داخل ایران داشت اما امروز در مقابل دانشجویان حامی غزه سرکوب را به حد نهایت رسانده است.

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به خیزش ضدصهیونیستی دانشجویان در آمریکا اظهار کرد: در شرایطی سخن می گوییم که یک جنبش بزرگ و همه جانبه فرهیختگان در اتاق ها و صحن و سرای دانشگاه های آمریکا در مخالفت با جنایات ۲۵۰ ساله آمریکا و ۷۵ ساله رژیم صهیونیستی مشاهده می شود.

مخالفت جامعه نخبگانی آمریکا با زیرساخت‌های تفکر غیرتوحیدی

وی افزود: در واقع حرکت های اخیر جامعه نخبگانی آمریکا مخالفتی روشن و شفاف با همه زیرساخت های فکری لیبرال دموکراسی در غرب محسوب می شود؛ البته اندیشمندان حوزه سیاسی در دهه‌های گذشته موضوعی به نام نئولیبرالیسم را مطرح کردند و لیبرالیسم غربی را زیر سوال بردند اما جنبش اخیر در حال شکستن و نابودی همه زیرساخت های فکری مادی و غیرتوحیدی غرب است.

این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل تصریح کرد: حقیقت موضوع این است که امروز بازگشت به فطرت در حوزه نخبگی آمریکا به میزانی مشاهده می شود که انتظار آن توسط مخالفان فکری لیبرال دموکراسی در غرب وجود نداشت و آنها تصور می کردند پس از فروپاشی تفکر لیبرالیستی بر اساس یک عدالت نسبی تفکر نئولیبرالیستی در غرب به وجود بیاید اما فطرت های بیدار و آگاه جهان که در ماه های اخیر به دلیل خون های به زمین ریخته مظلومان غزه بیدار شده بود، چنان حرکتی را ایجاد کردند که هیچ‌یک از تئوریسین‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم نتوانسته اند درباره آن تئوری پردازی کنند.

سکوت در مقابل سرکوب جنبش

وی ادامه داد: در طول هفته های اخیر که این جنبش نخبگی در بیش از ۷۰ دانشگاه معروف و صاحب نام آمریکا و تعدادی از دانشگاه های اروپایی و کانادایی و برخی دانشگاه های قاره آسیا به وجود آمده است، تئوریسین های مذکور فقط به صورت مبهم و مبهوت مجبور به نظاره‌گری آن هستند؛ البته این نظاره‌گری فقط در مورد حرکات جنبش دانشجویی و نخبگی در کشورهای یاد شده نیست بلکه این سکوت در مقابل سرکوب شدید جنبش، توسط پلیس و ماموران آمریکایی نیز کاملاً مشهود است.

صدرالحسینی تاکید کرد: متاسفانه در مناطقی از آمریکا پلیس با همه امکانات خود دست به دامان پلیس فدرال شده و حتی در بعضی دانشگاه ها صحبت از گارد ملی و قوای ارتش به میان آمده است.

وی در ادامه شرایط کنونی آمریکا را با شرایط انتهای جنایات آمریکا در ویتنام و جنبش وال استریت مقایسه کرد و افزود: تفاوت عمده جنبش کنونی، سردمداری اساتید، نخبگان و فرهیختگانی است که از نظام سرمایه‌داری آمریکا خسته و از کمک‌های بی حساب آمریکا به جنایتکاران صهیونیست آزرده خاطر شده اند.

سرکوب دانشجویان موجب افزایش حضور آنها خواهد شد

این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل در خصوص آینده این جنبش اذعان کرد: به نظر می رسد در شرایط کنونی امکان هیچگونه پیش بینی آینده در این رابطه وجود ندارد و هرچقدر که سرکوب دانشجویان این جنبش در دانشگاه های مختلف افزایش یابد میزان حضور دانشجویان و اساتید در مخالفت با اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز افزایش می یابد تا جایی که حتی مجبور به تعطیلی دانشگاه ها شدند و این تعطیلی نیز نتوانست دانشجویان را از حضور در محوطه دانشگاه ها و محیط های پیرامونی آنها منصرف کند.

وی ادامه داد: در هر حال امروز شرایط داخلی آمریکا از جهت تبلیغات انتخاباتی مخالفان جدی بایدن و عدم تحمل شنیدن حرف مخالف توسط مقامات ارشد این کشور، آمریکا را به نقطه ای نامعلوم سوق می دهد که به طور مشخص امکان پیش بینی برای آینده نزدیک وجود ندارد.

برخوردهای دوگانه آمریکا در مواجهه با آزادی بیان

صدرالحسینی تاکید کرد: نکته مهم این است که آمریکا در شرایطی از همه امکانات خود برای سرکوب جنبش دانشجویی و فرهیختگان استفاده می کند که کمتر از دو سال پیش با همه توان رسانه ای و دیپلماتیک خود سعی در حمایت از آشوبگران داخل ایران داشت و از کسانی که به مراکز علمی، صنعتی، تجاری، مالی و بانکی ایران خسارت های قابل توجهی وارد کرده بودند، حمایت می کرد اما امروز در مقابل دانشجویانی که در محوطه دانشگاه ها و محیط های پیرامونی آن شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر لیبرالیسم» و حمایت از مردم مظلوم غزه سر می دهند سرکوب را به حد نهایت رسانده است.

وی خاطر نشان کرد: آمریکا یک‌بار دیگر ثابت کرد که برخوردهای دوگانه این کشور در حوزه های مختلف سیاسی، فکری، اندیشه ای، اقتصادی و جهانی به عنوان یک عنصر دائمی و قوام بخش برای تفکر لیبرالیسم و حاکمان آمریکا محسوب می شود.

کد خبر 749533

دیگر خبرها

  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • بازداشت هزار دانشجوی حامی فلسطین در 25 دانشگاه آمریکا
  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه در مواجهه با آزادی بیان
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس نیویورک به دانشجویان حامی فلسطین در «کلمبیا»