Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شورای اروپا اعلام کرد که پلیس آلمان رفتار خشونت آمیزی با پناهجویان افغان داشته و در برخی از موارد پناهجویان اخراجی به افغانستان را مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، اخیرا کمیته مبارزه با شکنجه شورای اروپا  در گزارشی از نحوه عملکرد پلیس آلمان در برابر پناهجویان افغان انتقاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، دو نفر از 46 پناهجوی افغان که ماه آگوست سال گذشته از آلمان به افغانستان اخراج شدند با آزار و اذیت پلیس آلمان روبرو شدند.

کمیته مبارزه با شکنجه شورای اروپا تصریح کرد که این پناهجویان از سوی 100 مامور پلیس همراهی می‌شدند تا از مراحل اخراج تا فرودگاه کابل نظارت و مراقبت کنند.

این کمیته خاطرنشان کرده است که پناهجویان افغان رفتار نسبتا آرامی داشتند اما دو نفر از پناهجویان در برابر اخراج مقاومت می‌کردند که دست و پاهای آنها را با زنجیر بسته شده بود.

در این گزارش آمده است: «یکی از پناهجویان افغان از سوی 6 مامور پلیس محکم گرفته شده بود و یکی از ماموران دست خود را دور گلوی پناهجوی افغان حلقه کرده بود طوریکه امکان تنفس وی محدود شود.

مامور دیگری نیز تمام بدن این پناهجو را با نوارچسب باند پیچی کرده بود و چندین بار برای مدت طولانی وی را مورد آزار جنسی قرار داد و این پناهجو از فرط درد به خود می‌پیچید».

کمیته ضد شکنجه شورای اروپا تاکید کرده است که این برخورد با پناهجویان افغان بسیار ناشایسته است و دولت آلمان باید هر چه سریعتر بکارگیری این روش‌ها از سوی پلیس را ممنوع اعلام کند.

شکنجه و اخراج اجباری پناهجویان افغان از کشورهای اروپایی و بویژه آلمان در حالی صورت می‌گیرد که ناامنی‌‌ها در افغانستان به شدت گسترش یافته و از غیرنظامیان تلفات می‌گیرد.

در پی تشدید ناامنی‌ها در افغانستان هزاران پناهجوی افغان از روی اجبار کشورشان را ترک کرده و راهی اروپا شدند که بیشتر آنها نیز در آلمان درخواست پناهندگی داده‌اند.

بسیاری از نهادهای حامی پناهجویان اخراج اجباری پناهچویان افغان از کشورهای اروپایی را متضاد با ارزش‌های انسانی دانسته و وضعیت امنیتی و اجتماعی در افغانستان را نامساعد می‌دانند.

با این حال روند اخراج اجباری پناهجویان افغان از کشورهای اروپایی بویژه آلمان همچنان ادامه دارد و در ماههای اخیر نیز ده‌ها نفر از پناهجویان افغان از کشورهای اروپایی به کابل اخراج شدند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان اجباری پناهجویان کشورهای اروپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۷۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از رفتار بلینگام با کین: حد خودت را بدان جود!‏

به گزارش "ورزش سه"، مبارزه پرهیجان بایرن و رئال در آلیانز آرنا با ‏تساوی 2-2 به پایان رسید و شانس صعود دو تیم برای صعود به ‏فینال چمپیونزلیگ به دیدار برگشت در برنابئو بستگی دارد. ‏

هری کین در آلیانز آرنا گل دوم بایرن را از روی نقطه پنالتی به ثمر ‏رساند و امیدوار بود با این گل که چهل و سومین گل او در این فصل ‏به حساب می‌آمد، بایرن را با پیروزی روانه برنابئو کند. ‏

ولی وقتی ستاره انگلیسی پشت ضربه پنالتی قرار گرفت، هموطنش ‏جود بلینگام به سمت او رفته و با صحبت‌های درگوشی سعی داشت ‏تمرکز کین را به هم بزند. با این حال کین بر اعصاب خود مسلط بود و ‏پنالتی را به گل تبدیل کرد. ‏

این رفتار جود بلینگام در انگلیس با انتقادهای زیادی مواجه شده ‏است. کریس ساتن، ملی‌پوش سابق انگلیس، امروز در این باره ‏گفت: "من از کاری که جود کرد تعجب کردم. اینکه از جود خوشتان ‏بیاید یا خوشتان نیاید در این موضوع اهمیتی ندارد. کار او نادرست ‏بود. به نظرم اگر از هری کین بپرسید، به شما می‌گوید که حرکت ‏بلینگام را بی‌احترامی می‌داند. من هم با همین نظر موافقم. کاملا ‏موافقم. آنها قرار است به زودی با هم به یورو بروند، به یک رقابت ‏بزرگ، به لحظه‌ای بزرگ برای کسب افتخار ملی. می‌توانم درک کنم که ‏بلینگام چقدر دوست دارد رئال مادرید صعود کند ولی وقتی دست به ‏این کارها می‌زند ممکن است خیلی‌ها توی ذوقشان بخورد و بگویند ‏این کار در حد تو نیست".

دیگر خبرها

  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • انتقاد از رفتار بلینگام با کین: حد خودت را بدان جود!‏
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • برچیدن کمپ‌های پناهجویان در آستانه بازی‌های المپیک پاریس
  • فیلم/ رفتار وحشیانه پلیس آلمان با حامیان فلسطین
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس نیویورک به دانشجویان حامی فلسطین در «کلمبیا»
  • ببینید | اخراج سفیر آلمان از سوی دانشجویان دانشگاه بیرزیت